Cardly Business

En digital tjänst med en analog slutprodukt!

Kontakt med Kunder, inbjudningar till event, det årliga julkortet eller återkontakt med favoritkunder är bara några av sakerna vi på Cardly Business kan hjälpa dig med!

Vilka är vi? Vart började Cardly?

Vi började med en tanke om att man får mer och mer mejl, framför allt mer och mer olästa mail. Kommunikationen mellan sändare och mottagare är så brusig så informationen försvinner. Det är svårt att nå fram och det behövs en lösning!

Konceptet vykort är gammalt med personligt. Det är ett medium som användes för att skicka från resan med släkt och vänner så intrycket av ett vykort drar oftast positiva känslor men också tanken ”Detta är verkligen till mig”.

Cardly började med en dröm om att kommunicera mer personligt och på ett unikt sätt där mottagaren kommer ihåg det. Idag är inte Cardly enbart riktat mot personer på resande for men även instanser som vill kommunicera med en större grupp på ett personligare sätt!

Vart är vi på väg?

Vi på Cardly är alltid ute för att lära, utveckla och ge värde till alla parter som är involverade. Vår dröm och vision är att det gamla ska bli det nya eller… Vykort ska bli det nya mejlet.

Vi utvecklar kommunikationssätt och kommunikationsvägar för att i framtiden bli den naturliga vägen för att skicka viktig och personlig information till vem som helst, var som helst och när som helst.

Vad gör oss till det naturliga valet?

Oavsett formgivning, oavsett mening bakom utskicket och oavsett avsändaren så levererar vi. Vi kan göra utskick som informerar om kampanjer, event eller bara en textrad med uppskattning.

Vi gör vykort i alla möjliga former och du som avsändare kan själv göra ett så personligt vykort som möjligt för dina kunder, medlemmar eller invånare.

Vi levererar direkt till mottagaren. Massmejl kan oftast glömmas bort med oss skickar du erbjudanden eller information direkt till mottagaren med ett medium som är fysiskt och kan hängas upp.