Storyn om Cardly

Att göra och uppleva saker tillsammans slår det mesta, delade ögonblick är värdefulla. Men alla kan ju inte vara med överallt alltid, vi vet, och därför skapade vi Cardly. Cardly är en app som gör det möjligt för dig att dela de där värdefulla ögonblicken, i form av ett riktigt vykort, med dem som inte kunde vara med.

Oavsett om du sitter i solstolen, skidliften eller tv-soffan kan du med hjälp av Cardly skapa ett vykort både snabbt och enkelt och skicka iväg det utan att ens behöva fundera på frimärke eller postlåda. Precis så vill vi att det ska vara. Enkelt.

Våra vykort trycks och skickas från ett noga utvalt tryckeri i Kalmar för att vi ska känna oss trygga med att ditt kort håller absolut högsta kvalité och att det kommer fram i tid.

Kortet trycks på miljövänlig vykortskartong på 285 gram. Lite nördigt att bry sig om gram kanske, men varje gram räknas när det kommer till kvalité och känsla. Korten har en lätt bestruken framsida som ger en matt ytfinish för en extra härlig känsla. Vi vet att många av vykorten som skickas med Cardly hamnar på kylskåp och väggar i mottagarnas hem och då måste det vara snyggt. Helt enkelt!

Vill du också testa? Appen finns där appar finns!